VIDEO. Soția lui Mădălin Ionescu, transformare spectaculoasă! Cum a reușit Cristina Șișcanu să slăbească?

16 03. 2021, 14:54

Cristina Șișcanu s-a transformat radical în ultima perioadă. Soția lui Mădălin Ionescu a reușit să slăbească spectaculos și a dezvăluit cum a reușit acest lucru și care sunt secretele sale.

Cristina Șișcanu a devenit cunoscută în showbiz datorită relației cu celebrul prezentator Mădălin Ionescu. De la primele sale apariții, vedeta a reușit o transformare spectaculoasă, atât din punct de vedere fizic, cât și în ceea ce privește cariera sa.

Dacă pe vremea când a pășit pentru prima oară în lumina reflectoarelor, era doar o tânăra timidă, acum Cristina este o adevărată doamnă, care a devenit și mămică pentru prima oară în urmă cu câțiva ani.

Deși de-a lungul timpului, soția lui Mădălin Ionescu s-a confruntat cu kilogramele în plus, în prezent a reușit să ajungă la silueta mult visată. Astfel, Cristina Șișcanu le-a dezvăluit celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare, secretele pentru un corp de invidiat.

”De o săptămână am început un plan alimentar conceput de… nutritionist. Prima etapa presupune detox-ul, apoi urmează un regim alcătuit din toate grupele de alimente, dar care mă va ajuta să scap de kilogramele neprietenoase. Am mai ținut un regim conceput de S… înainte de sărbătorile de iarnă și am slăbit 5 kilograme în două săptămâni și jumătate fără să simt foame sau poftă ?”, a explicat vedeta.

Cristina Șișcanu, goală pe Internet

Cristina Șișcanu a reușit să ajungă la silueta mult dorită, iar pentru că este mândră de rezultatele pe care le-a obținut s-a filmat recent într-o ipostază incendiară.

Fosta concurentă de la ‘Bravo, ai stil!’ s-a filmat în timp ce proba o pereche de dresuri negre, iar spre uimirea celor care o urmăresc, nu a avut nicio problemă și a defilat aproape dezbrăcată, în sutien și lenjerie intimă, în fața camerei.

”Mă simt slabă în acest dres și sunt slabă, pentru că, uite, strâng foarte bine abdomenul, fac talia mica, ridică și posteriorul. Super tare!”, a spus vedeta, în timp ce defila îmbrăcată sumar.

 

 

Sursă foto: Instagram